Neelkanth Dham Main Entrance Khat Muhurta

A beautiful Anandparva was organized at Neelkanthdham Poicha on 3rd and 4th April 2023 for two days in which the devotees of Bharuch Ankleshwar and Rajpipala took advantage. Pujya Bhagwandasji Swami Pujya Dharmatanayadasji Swami Pujya Akshar Priyadasji and Pujya Varniswarup Swami Adik Santo from Surat gave the benefit of satsang and darshan. This entire Anand Parva was organized by Pujya Atmaprakashdasji Swami.

नीलकंठधाम पोइचा में 3 और 4 अप्रैल 2023 को दो दिनों के लिए एक सुंदर आनंद पर्व का आयोजन किया गया था जिसमें भरूच अंकलेश्वर और राजपिपला के भक्तों ने लाभ उठाया। सूरत से आये पूज्य भगवानदासजी स्वामी पूज्य धर्मातनयादासजी स्वामी पूज्य अक्षर प्रियदासजी और पूज्य वर्णीस्वरूप स्वामी आदिक संतो ने सत्संग और दर्शन का लाभ दिया। इस संपूर्ण आनंद पर्व का आयोजन पूज्य आत्मप्रकाशदासजी स्वामी ने किया था।